Nao Spirit and beverages

I september 2017 fick grundarna bakom Nao Spirits sin idé till verklighet och en fysisk form som blev ”Greater Than”, Indiens första hantverks Gin lanserades och den första London Dry Gin producerad i Indien.  Snabbt därefter lanserades deras

super-premium gin ”Hapusa”, världens första gin på enbär från Himalaya.

Nao Spirit and beverage

N A O   S P I R I T S – En modig start från det moderna Indien,
En dröm och resa med vision att visa vägen.

I juli 2015 började resan och idén om att skapa ”Craft Gin” i Indien – en kategori som flög högt runt om i världen och på något sätt ännu inte formellt hade anlänt till Indien. I september 2017 fick grundarna bakom Nao Spirits sin idé till verklighet och en fysisk form som blev ”Greater Than”, Indiens första hantverks Gin lanserades och den första London Dry Gin producerad i Indien.  Snabbt därefter lanserades deras super-premium gin ”Hapusa”, världens första gin på enbär från Himalaya.

Företaget bakom dessa två gin fick namnet Nao Spirits & Beverages.

 

M Ä N N I S K O R N A  B A K O M
Vid rodret för Nao Spirits står tre unga entreprenörer – Anand Virmani, Aparajita Ninan och Abhinav Rajput – med sina kreativa energier och deras kunskap önskar dom att leda och hedra denna unga start och hålla den i fronten av en mycket spännande resa för Indien inom spritindustrin.

Nao Spirits är baserat i Delhi med sin tillverkningsenhet i Goa där det har sitt lilla destilleri – själva hjärtat av företaget. Härifrån har det distribuerat sin gin till flertal städer över hela Indien och 10 länder runt om i världen, inklusive ett eget dotterbolagskontor i Storbritannien.

Medan de första åren har handlat om att få människor att få upp ögonen och lägga märke till Hapusa och Greater than förväntar sig teamet på Nao Spirits att de närmaste fem åren handlar om att spruta lite liv i spritindustrin och äga den indiska berättelsen globalt.

Nao Spirits & Beverages är ett oberoende nystartat företag som syftar till att skapa hantverksdrycker från Indien – för Indien och resten av världen.

 

U T M Ä R K E L S E R  O C H  A W A R D S 

  • Gold medal in IWSC award 2021
  • Gold SIP Awards 2021
  • Gold Bartender Spirits Awards 2020
  • Double Gold SIP Awards 2020
  • Best Contemporary Gin (India) – World Gin Awards 2019
  • Silver – San Francisco World Spirit Awards 2018
  • Top 50 emerging brands of India 2018 LBB

Producent: Nao Spirits and beverages PVT

Land: Indien

Produktion:

Grundades: 2017

Hemsida: Nao Spirits 

Gin från Nao Spirit

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.